SST Hardware – Maatwerk software Enschede
SST Hardware – Maatwerk software Enschede
Instagram LinkedIn

Over ons

Een team hardware engineers, dat is wie wij zijn. Wij ontwikkelen en produceren hardware-oplossingen voor organisaties in de meest uiteenlopende branches. Organisaties die een sprong voorwaarts maken door te blijven innoveren. Want innovatie vraagt om slimme oplossingen.

Onze visie
Pattern SST

Van prototype naar marktklare oplossing

Wij zijn SST Hardware uit Enschede. Met een multidisciplinair team van engineers ontwikkelen en produceren we hardware-oplossingen, op maat voor onze klanten. Onze integrale aanpak is wat ons onderscheid. Dat betekent voor onze klanten één partner die ontzorgt in alle fasen van de technische ontwikkeling van producten en systemen. Wij zijn dé plek om technologische vooruitgang mogelijk te maken.

Wij richten ons daarbij op vier productgroepen, namelijk:

  • Dedicated elektronica, inclusief embedded software, zoals pcb’s.
  • Besturingssystemen van machines en installaties, inclusief de behuizing.
  • Eindproducten zelf, waaronder machines en installaties.
  • Industriële automatisering, zoals de ontwikkeling van een MES.

Onze missie

Het is onze missie om praktische oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken van onze klanten. We gaan terug naar de essentie, elimineren obstakels, vereenvoudigen stappen en zijn daarin transparant. Zo maken wij technologische vooruitgang voor onze klanten mogelijk.

Wij maken technologische vooruitgang voor onze klanten mogelijk.

Eén technische partner voor onze klanten.

Steeds meer MKB-ondernemers zoeken naar integrale oplossingen waarop niet alleen op softwaregebied maar juist ook op hardware -en elektronicavlak productiewaardige oplossingen geboden kunnen worden. Wij geloven in de toegevoegde waarde van een volwaardig engineering en productiebedrijf die organisaties kan ondersteunen in hun specifieke levensfase. Tot in lengte van jaren. Daarbij heeft elke levensfase een eigen specifieke technische behoefte en daarop willen wij als partner van deze ondernemers goed inspelen.

Team

Abel
Bram
Dick
Jelle
Jurre
Rick

Hoe kunnen wij jou helpen?

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Referenties

Wij hebben voor deze bedrijven en organisaties technologische vooruitgang mogelijk gemaakt.