SST Hardware – Maatwerk software Enschede
SST Hardware – Maatwerk software Enschede
Instagram LinkedIn

Innovatief elektrisch ontwerp

Heb je een productidee of wil je nieuwe functies toevoegen aan je bestaande product? Het hart van elektronische producten is de PCB (Printed Circuit Board), ook wel bekend als de printplaat. Wij hebben ervaring in het slim ontwerp van diverse soorten printplaten, van idee tot eindproduct.

Lees meer
Pattern SST

Gestructureerd ontwerpen van printplaten

Vanuit de printplaat worden de functies van een elektronisch product aangestuurd. Een PCB ontwerpen, ontwikkelen en uiteindelijk ook produceren is een intensief proces en vereist een gestructureerde aanpak. Binnen SST Hardware hebben wij experts die zich uitsluitend bezig kunnen houden met het PCB design. Dan kan het dus gaan om het ontwerpen, uitbreiden en verbeteren van een PCB.

Werkwijze SST Hardware

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van printplaten volgen we aan aantal stappen.

  • Hoe gedetailleerder, hoe beter - We gaan samen met jou tot in detail jou wensen en eisen vastleggen zodat we je zo goed mogelijk begrijpen en kunnen omzetten in concrete elektronica specificaties.
  • De eindgebruiker staat centraal - Binnen SST Hardware hebben ervaring met een ontwerpen van printplaten voor verschillende branches. Daardoor weten we hoe belangrijk specifieke eisen voor succes kunnen zijn. We verdiepen ons in je branche en je klanten zodat we een ontwerp kunnen maken die naadloos aansluit bij jouw behoeftes en die van je klant.
  • Feedback loop - We start met het ontwerpen van een Proof of Concept (PoC); dat is het basisdesign dat getest wordt en waarbij de klant nog bepaalde wensen kan aangeven. Dat design gaan we verder optimaliseren naar een eerste functioneel model. Dit kan opnieuw getest en geoptimaliseerd worden. Vervolgens hebben we een eerste prototype, die verder geoptimaliseerd kan worden voor het productieproces. Uiteindelijk ontstaat de definitieve versie van de PCB.
  • Laatste technieken - SST Hardware maakt technologie mogelijk. Om dat waar te maken, is het nodig om op de hoogte te zijn van de laatste technologieën en mogelijk zodat je ontwikkeling state-of-the art is.
PCB ontwerp

Je PCB design laten ontwerpen door SST Hardware

Een PCB design is een uitdagend traject. Wij hebben daarom deskundige en ervaren hardware -en elektronica engineers in dienst die voor jou aan de slag kunnen gaan. We gaan terug naar de essentie, elimineren obstakels, vereenvoudigen stappen en zijn daarin transparant. Zo maken wij technologie mogelijk.


Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte voor een PCB design op.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht