SST Hardware – Maatwerk software Enschede
SST Hardware – Maatwerk software Enschede
Instagram LinkedIn

Pers

Hier vind je alle persberichten die geuit zijn vanuit SST Hardware. Maak kennis met de onderneming en ontdek het verhaal achter ons technologiebedrijf. We voorzien je graag van alle informatie die je nodig hebt voor je artikel of programma.

Naar berichten
Pattern SST

Nieuw Twents technologiebedrijf gelanceerd om technologische vooruitgang voor het MKB te versnellen


Enschede - Vandaag kondigt SST Hardware zijn officiële lancering aan, een nieuw full-service technologiebedrijf in Twente dat zich toelegt op het ontwikkelen en produceren van technologische oplossingen voor het midden-en kleinbedrijf (MKB). Met deze oprichting speelt SST Hardware in op de groeiende behoefte van ondernemers aan betrouwbare en duurzame technologische innovaties.

Eén technisch partner voor het MKB
De drang om te blijven innoveren is essentieel voor ondernemers om hun marktpositie te behouden of te versterken. Innovatie vraagt om effectieve technologische oplossingen, maar niet elke ondernemer beschikt over de benodigde specialistische kennis. Hier spelen de Twentse ondernemers Rick Koenders, Bram Wenting en Jurre Kuijper op in met de oprichting van SST Hardware.

“Onze integrale aanpak onderscheidt ons van de rest,” legt Koenders uit. “Met SST Hardware hebben klanten één technisch partner die hen ontzorgt in alle fasen van de technische ontwikkeling van producten en systemen. Met in-house productie-en assemblage faciliteiten bieden we een oplossing voor het vaak oeverloze gepingpong tussen verschillende leveranciers. En doordat we zowel engineering kennis als productie-expertise in huis hebben, ontwerpen en ontwikkelen we alleen producten die ook écht maakbaar zijn.”

Transparantie en eigendom
Bij SST Hardware blijft het intellectueel eigendom (IP) van de ontwikkelde technologie altijd bij de klant. “Ook calculeren we transparant, zodat onze klanten volledig inzicht hebben in de kostenstructuur. Dit zorgt voor duidelijkheid en vertrouwen. Alleen op deze manier kun je een duurzame samenwerking aangaan,” voegt Koenders toe. Dankzij het partnership met het ISO-gecertificeerde softwarebedrijf SST Software, met meer dan 30 software professionals, slaat SST Hardware de brug tussen hardware en software. “Dit maakt ons dé plek om de technologische vooruitgang van je onderneming mogelijk te maken”, aldus Rick Koenders.

Multidisciplinair team van experts
Jurre Kuijper, directeur en medeaandeelhouder, leidt de dagelijkse operaties van SST Hardware. Met ruim zeven jaar ervaring in productontwikkeling en innovatie, staat hij aan het hoofd van een multidisciplinair team van HBO/WO-geschoolde engineers in software, elektronica, mechanica en design.

“Na de lancering van ons innovatielab vorig jaar, ontdekten we dat er in de markt niet alleen veel behoefte is aan prototyping, maar juist ook aan ondersteuning in de stap naar serieproductie van marktklare oplossingen,” legt Kuijper uit. “SST Hardware richt zich op de ontwikkeling en productie van PCB’s, besturingssystemen en complete eindproducten. We zijn een technologische partner die meebeweegt met de behoeften van de klant en kunnen zowel de ontwikkeling als de productie verzorgen,” besluit Kuijper.

Contactinformatie
Voor persaanvragen, neem contact op met:
Rick Koenders
rick@sst.nl
+31 (06) 83651293
https://www.linkedin.com/in/rickoenders

Een afbeelding om bij het persbericht te kunnen plaatsen is te downloaden middels de volgende link: https://we.tl/t-NfXAk4bLzN

Over SST Hardware
SST Hardware is een innovatief technologiebedrijf gevestigd in Twente dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van technologische oplossingen voor het MKB. Met een multidisciplinair team van engineers en een nauwe samenwerking met het ISO-gecertificeerde SST Software, biedt SST Hardware een unieke combinatie van hardware-en softwareoplossingen. Meer informatie is te vinden op www.sst-hardware.nl.