SST Hardware – Maatwerk software Enschede
SST Hardware – Maatwerk software Enschede
Instagram LinkedIn

Besturingen ontwikkelen en vernieuwen

Maatwerkbesturingen voor nieuwe en bestaande toepassingen. Specifiek afgestemd op jouw wensen en eisen. Binnen SST Hardware hebben wij veel ervaring in de ontwikkeling van robuuste besturingen, zowel machine, proces -als mobiele besturing.

Neem contact op
Pattern SST

Besturingssystemen op maat ontwikkelen

Ons ervaren team van engineers heeft uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën en we werken graag nauw samen met de klant om zo tot de gewenste oplossing te komen. Zo zorgen we ervoor dat de vernieuwing van je bestaande besturing of ontwikkeling van een volledig nieuwe besturing aan je specifieke vereisten voldoen.


Ons doel is het leveren van een robuuste besturing met een zo hoog mogelijke uptime en bediengemak. Wij hebben ervaring met dergelijke industriële toepassingen en kunnen onze klanten ook optimaal adviseren. Dan gaat het dus zowel om elektronica, embedded software, HMI-elementen als de daadwerkelijke behuizing (indien daar sprake van is). Allen vormen de onderdelen van de besturing van o.a. machines en installaties. Per klant en project kiezen we de meest geschikte technieken.

Maatwerk besturingen

Compleet en geïntegreerd

Onze oplossingen omvatten niet alleen het ontwerp en ontwikkeling van de printplaten maar ook prototyping, validatie en zelfs de uiteindelijke productie. We hebben ervaring met het gebruik van verschillende microcontrollers, specifieke microprocessoren en integreren sensoren, actuatoren en andere hardwarecomponenten om een complete en geïntegreerde besturing te ontwikkelen.

Geïntegreerde besturing

We ontwikkelen complete en geïntegreerde besturingssystemen.

Maatwerk softwareontwikkeling

Gebruikersvriendelijke software bepaalt het succes van je besturingssysteem.

Maatwerk softwareontwikkeling

Onze softwareontwikkeling omvat niet alleen de ontwikkeling van alle embedded software zoals firmware maar, indien vereist, ook de frontend-software die volledig op maat ontwikkeld kan worden conform jouw specifieke wensen. We maken gebruik van een breed scala aan programmeertalen en technologieën, waaronder C, C++, en meer.


We hebben ook ervaring met verschillende communicatieprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw besturing naadloos kan communiceren met andere apparaten en systemen.

SST Software ontwikkelt maatwerk software

Voor de ontwikkeling alle niet-embedded software als onderdeel van de besturing maken wij daarbij gebruik van de ervaren achterwacht van onze zusteronderneming SST Software. Zij hebben brede ervaring met het ontwikkelen van robuuste oplossingen voor specifieke industriële omgevingen.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Cookies zijn nodig voor het contact-formulier. Toon cookiemelding

velden gemarkeerd met een * zijn verplicht